GELDZORGEN OF GELDPROBLEMEN?

U kunt niet goed voor uw geldzaken zorgen vanwege uw lichamelijke of psychische toestand. U heeft betalingsachterstanden of schulden en krijgt uw administratie niet meer zelf op orde. Snel hulp zoeken om erger te voorkomen lijkt logisch, maar is niet gemakkelijk. Het Bewindsloket biedt laagdrempelige hulp om u stap voor stap te ondersteunen bij uw financiën.

BUDGETHULP, BEWINDVOERING EN SCHULDHULPVERLENING ONDER ÉÉN DAK
Het Bewindsloket biedt u alle financiële hulp onder één dak. Dat is overzichtelijk en is persoonlijk; u hoeft maar één gezicht te leren kennen. Elk financieel probleem vraagt om een eigen aanpak. Met onze verschillende diensten bieden wij maatwerk voor uw geldproblemen: Budgetcoaching, Budgetbeheer, Bewindvoering en Schuldhulpverlening.

AANDACHT VOOR UW HELE LEVENSSITUATIE
Heeft u ook te maken met psychische problemen, bijvoorbeeld stress? Het Bewindsloket heeft jarenlange ervaring als pedagogisch hulpverlener en dus heeft een goed begrip van uw gehele situatie. Samen met u en andere hulpverleners wordt toegewerkt naar grip op uw geldzaken en daarmee rust in uw situatie. U zit weer beter in uw vel en slaapt beter. Er komt in uw leven weer ruimte voor belangrijke zaken.

FINANCIËLE ZELFREDZAAMHEID  
Zelf weer regie voeren over uw financiën is het prettigst en ook het uiteindelijke doel binnen budgethulp. Het Bewindsloket is gespecialiseerd in het stapsgewijs aanleren van vaardigheden. Met budgetcoaching kunt u binnen een veilige setting oefenen met meer eigen regie over uw financiën. Hierbij wordt uiteraard met maatwerk bekeken wat binnen uw mogelijkheden kan en past.

NEEM CONTACT OP
Wilt u weten op welke manier wij u financiële rust kunnen bieden? Neem nu geheel vrijblijvend contact op.