Budgetbeheer Helmond

Bent u geen held in het regelen van uw geldzaken? Het Bewindsloket heeft voor u de perfecte oplossing: budgetbeheer. Met budgetbeheer brengt u orde en rust in uw financiële situatie. Het is belangrijk om hulp in te schakelen bij een betrouwbaar en professioneel bedrijf. Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van budgetbeheer in Helmond of omgeving. Wanneer u in staat bent een deel van uw geld zelf te beheren, dan beperken wij onze ondersteuning tot het hoogst noodzakelijke.

Voor particulieren en zorgverleners

Het Bewindsloket staat klaar voor zowel particulieren als zorgverleners. Wij bieden u alle financiële hulp onder één dak. U heeft contact met één deskundige, dit maakt het overzichtelijk en persoonlijk. Heeft u te maken met psychische problemen, bijvoorbeeld stress? Geen zorgen, wij hebben jarenlange ervaring als pedagogisch hulpverlener. Een oplossing voor geldproblemen heeft tijd nodig, maar op de behoefte aan rust kan al direct worden ingespeeld. Dit is ook het eerste uitgangspunt bij de start van de hulp.

Bent u als zorgverlener betrokken bij een cliënt die vanwege lichamelijke of psychische problemen niet voor zijn eigen financiën kan zorgen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Elk financieel probleem vraagt om een eigen aanpak!

Over ons

Het Bewindsloket is veelal actief in de regio Oost Brabant. Hierbij kunt u denken aan Best, Boekel, Den Bosch, Eindhoven, Helmond, Veghel, Venray en omstreken. Bij ons vindt u een volledig dienstenpakket dat uw financiële problemen weer op orde brengt. Tevens verkrijgt u de volgende voordelen:

  • Alle financiële hulp onder één dak;
  • Persoonlijk en overzichtelijk;
  • Het verlengstuk van de zorgverlening;
  • Oog voor de mens achter de financiën.

Wacht niet langer en zet de eerste stap naar financiële vrijheid. Dit kunt u doen door u vandaag nog aan te melden. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!