Bewindvoering Veghel

Lichamelijke of geestelijke problemen kunnen u belemmeren om voor uw financiën te zorgen. Of u heeft problematische schulden. In dit soort gevallen heeft u Bewindvoering nodig. Bewindvoering, ofwel beschermingsbewind, wordt door de kantonrechter uitgesproken. Er wordt een bewindvoerder benoemd die uw vermogen gaat beheren. Op zoek naar een bewindvoerder in de regio Veghel? Wij zijn hét adres voor bewindvoering in de regio Veghel. Het bewindsloket biedt hulp en ondersteunt u vanaf de aanvraag van het bewind.

Bewindvoering geeft rust

Wanneer het Bewindsloket is benoemd tot uw bewindvoerder, dan draagt zij zorg voor uw financiën. Uw inkomsten en uitgaven worden in kaart gebracht en op elkaar afgestemd. Dit gebeurt op basis van een budgetplan, dat samen met u wordt opgemaakt. Ondanks dat u onder bewind staat, heeft u elk moment van de dag de mogelijkheid uw financiën in te zien.

Hulp bij schulden

Heeft u schulden? Dan heeft u naast Bewindvoering mogelijk ook schuldhulpverlening nodig. De bewindvoerder zorgt voor een stabiele financiële situatie en er worden geen nieuwe schulden gemaakt. Dit is nodig om vervolgens met uw schulden aan de slag te kunnen gaan. Hoe het traject van schuldhulpverlening eruit ziet, is afhankelijk van de grootte en de soort schulden die u heeft. We werken bijvoorbeeld samen met de gemeente Den Bosch. Lees meer hierover bij Schuldhulpverlening

Uw geldzaken weer zelf regelen

Mogelijk komt u op termijn weer in de situatie dat uw financiële situatie weer op orde is en u geen schulden meer heeft. Misschien is uw lichamelijke of psychische toestand weer verbeterd. Als al deze factoren het toelaten, dan kan het bewind op termijn opgeheven worden. De kantonrechter beslist daarover en gebeurt altijd onder begeleiding van de bewindvoerder. Het Bewindsloket is ervaren in het stapsgewijs oefenen van deze vaardigheden, die ervoor zorgen dat u uw geld weer zelf kan gaan beheren.

Neem contact op

Op zoek naar rust op het gebied van uw financiën? En woont u in omgeving Veghel? Wij zijn dé bewindvoerder die voor u klaar staat. Wij kijken zowel naar uw financën als u als mens achter het geld. Neem nu contact op.