Bewindvoering Uden

Bewindvoering kan aangevraagd worden wanneer uw lichamelijke of mentale toestand het beheren van uw geldzaken lastig maakt of wanneer er sprake van verkwisting of schulden is. Dit wordt vaak ook beschermingsbewind genoemd. Zoekt u een bewindvoerder in de regio Uden? Dan biedt het Bewindsloket een oplossing!

Uw financiën in goede handen

Het Bewindsloket helpt u al vanaf de start, bij de aanvraag van bewindvoering. Zodra het Bewindsloket is benoemd tot uw bewindvoerder, dan zal zij u geheel financieel ontzorgen. Uw uitgaven en inkomsten zullen beheerd door een bewindvoerder. Zij zal zorgen dat u een geheel overzicht krijgt van uw geldzaken en deze stabiliseren, zodat u de rust krijgt die u nodig heeft.

Schuldhulpverlening

De mate van hulp die u nodig heeft hangt af van de grootte en de soort schulden. Allereerst zorgen wij dat uw financiële situatie stabiel wordt. Daarna gaan we gezamenlijk kijken hoe de schulden zo goed mogelijk aangepakt kunnen worden. Blijkt dat het onmogelijk is om uw gehele schulden af te lossen? Dan kunnen we er voor zorgen dat u in een schuldhulpverleningstraject komt. Bijvoorbeeld via gemeente Uden. U kunt hierover meer lezen bij schuldhulpverlening.

Weer grip op uw eigen geldzaken

Als uw financieel er weer gezond en stabiel voor staat, er geen schulden (meer) zijn en uw mentale en lichamelijke toestand het toelaat, dan wilt u mogelijk weer grip op uw eigen geldzaken. Om dit te realiseren is het Bewindsloket gespecialiseerd in het stapsgewijs aanleren van vaardigheden, zodat u verantwoord om kan gaan met uw geldzaken.

Neem contact op

Wacht niet langer. Laat uw financieel ontzorgen. Wij zijn dé partner voor bewindvoering in Uden en omgeving. Neem contact op voor alle mogelijkheden!