Bewindvoering Oss

Bewindvoering is een rechterlijke maatregel. Iemand wordt onder bewind gesteld door de kantonrechter. Bewindvoering, ofwel beschermingsbewind, ondersteunt u wanneer uw lichamelijke of psychische situatie het niet toelaat om uw eigen financiën te beheren. Of wanneer u problematische schulden heeft waarbij u het overzicht kwijt bent. Zoekt u voor uw financiën dé bewindvoering regio Oss? Het Bewindsloket is er voor ú!

Goede zorg voor uw geldzaken

Het Bewindsloket ondersteunt u bij de aanvraag van het bewind. Als wij door de kantonrechter benoemd zijn tot uw bewindvoerder, hebben wij de taak goed voor uw geldzaken te zorgen. Op basis van een budgetplan worden uw inkomsten en uitgaven op elkaar afgestemd. Wij ontzorgen u in uw financiën, zodat u rust ervaart. U kunt uw financiën altijd inzien.

En als ik schulden heb?

Bewindvoering zorgt ervoor dat u een stabiele financiële situatie krijgt: dus dat u niet meer uitgeeft dan er binnenkomt en dat u geen nieuwe schulden meer maakt. Hoe uw schulden kunnen opgelost worden, ligt onder andere aan de hoogte van uw schulden. Wanneer uw schulden te hoog zijn om helemaal af te lossen dan wordt schuldhulpverlening ingezet. Bijvoorbeeld in samenwerking met de gemeente Oss. Bij Schuldhulpverlening kunt u meer daarover lezen.

Van bewindvoering naar financiën weer zelf regelen

Het toewerken naar een stabiele financiële situatie en het oplossen van uw schulden is een ingrijpend traject dat tijd in beslag neemt. Mogelijk dat u in die periode lichamelijk of geestelijk ook weer minder problemen ervaart dan voorheen. Wanneer uw situatie het toelaat, kan in overleg met bewindvoerder bekeken worden of u weer zelf voor uw financiën kan zorgen. Dit gebeurt altijd in overleg met de kantonrechter, want diegene neemt de beslissing.

Neem nu contact op.

Zorgen op het gebied van financiën? Wij zijn het adres voor Bewindvoering in Oss en omgeving en ontzorgen u graag in uw geldzaken. Wij hebben oog voor uw geld en u als persoon! Klik hier voor contact.