Bewindvoering Mill – Sint Hubert

Het lukt u niet om uw financiën zelf te regelen. Toch is hulp zoeken niet makkelijk. Misschien schaamt u zich of weet u niet goed wat voor hulp u nodig heeft. U kunt bij het Bewindsloket terecht voor al uw vragen rondom uw financiële situatie. Aan de hand van uw situatie bekijken we welke hulp voor u geschikt is. Het Bewindsloket is een betrouwbare partner voor budgetbeheer en bewindvoering in Mill en Sint Hubert.

Op zoek naar een bewindvoerder

Mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking hebben soms hulp nodig bij hun financiën. Het Bewindsloket staat klaar om voor u als bewindvoerder aan de slag te gaan. Ook wanneer u schulden hebt, komt u voor bewindvoering in aanmerking. Het Bewindsloket maakt een plan van aanpak voor uw inkomsten en uitgaven én voor uw schulden. Doordat het Bewindsloket werkt vanuit een zorgachtergrond, kan zij goed afstemmen op uw specifieke situatie. Op deze manier krijgt u de hulp die u nodig heeft en ervaart u rust en ruimte in uw leven.

Onder bewind en nu?

Het Bewindsloket ondersteunt u bij de aanvraag van het bewind. De kantonrechter beslist over uw onderbewindstelling. Als het Bewindsloket benoemd is als uw bewindvoerder, dan neemt zij uw financiën over. Met een budgetplan als basis worden uw financiën op orde gebracht. Ook heeft u zelf inzicht in uw budgetplan, inkomsten, uitgaven en schulden. U kijkt mee via het digitale systeem. Op deze manier werkt het Bewindsloket transparant en betrouwbaar richting u.

Ik heb schulden

Als u financiële hulp zoekt is, is de kans groot dat u ook te maken heeft met schulden. Het Bewindsloket biedt de juiste totaalhulp door u als bewindvoerder te ondersteunen bij uw budget en te begeleiden bij het doorlopen van een mogelijke schuldregeling. Wat voor schulhulp u nodig heeft, is afhankelijk van uw schulden. Hierover kunt u meer lezen bij schuldhulpverlening.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar een betrokken en kundige bewindvoerder in de regio Mill en Sint Hubert? Neem nu vrijblijvend contact op met het Bewindsloket.