Bewindvoering Eindhoven

Op zoek naar een betrouwbaar en deskundig bewindvoerderskantoor? Het Bewindsloket staat voor u klaar in de regio Eindhoven. Als bewindvoerder heeft het Bewindsloket de taak om het vermogen van haar cliënten zo goed mogelijk te beheren. Het Bewindsloket doet dit met betrokkenheid en integriteit. Er is aandacht voor u als mens achter uw geldzaken. Dat is waar bewindvoering regio Eindhoven voor staat!

Wat is bewindvoering

Bewindvoering ofwel beschermingsbewind is een maatregel die wordt uitgesproken door de kantonrechter. De maatregel is bedoeld voor mensen die vanwege hun lichamelijke of mentale situatie hun geldzaken niet zelf kunnen regelen. Uw geld en goederen worden onder bewind gesteld. Een bewindvoerder zorgt voor uw geld en goederen. Hij heeft de taak dit zo goed en zorgvuldig mogelijk te doen. Wanneer u een verzoek indient voor onder bewind stelling, dan kan het Bewindsloket daarna optreden als uw bewindvoerder.

Een bewindvoerder schept overzicht

Het Bewindsloket verzorgt samen met u een verzoek voor beschermingsbewind bij de rechtbank. Wij ondersteunen u vanaf de start van het proces, zodat u steun en betrokkenheid ervaart. Als het Bewindsloket benoemd is tot uw bewindvoerder dan neemt zij uw financiën over. Dit geeft u rust. In samenspraak met u wordt een budgetplan opgesteld en daarmee overzicht geschept over uw inkomsten en uitgaven. U kunt uw financiën ten alle tijden inzien.

Schuldhulpverlening

Heeft u ook een oplossing nodig voor uw schulden? Bewindvoering en schuldhulpverlening sluiten goed op elkaar aan. Bewindvoering stabiliseert uw inkomsten en uitgaven. Vervolgens bent u daarna klaar bent om met schuldhulpverlening te starten. In uw geval werken wij daarvoor samen met gemeente Eindhoven.

Bewindvoering helpt

Bewindvoering is een ingrijpende maatregel. Het neemt tijd in beslag Maar een gezonde financiële toekomst betekent op den duur weer financiële vrijheid. Het Bewindsloket biedt u daarin de helpende hand. Het Bewindsloket staat voor samen toewerken naar rust op het gebied van uw financiën.

Neem contact op

Bent op zoek naar een bewindvoerder in de regio Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Neem nu vrijblijvend contact op.