Beschermingsbewind Helmond

Wanneer het u vanwege een lichamelijke en of psychische reden niet lukt uw geldzaken zelf te regelen, dan kan beschermingsbewind uitkomst bieden. Zoals het woord al zegt, biedt beschermingsbewind ‘bescherming’ en wel op financieel gebied. Uw geldzaken worden beheerd door iemand die ervoor opgeleid is en u kunt uw geldzaken hierdoor met vertrouwen uit handen geven. In de regio Helmond bent u hiervoor bij het Bewindsloket aan het juiste adres.

Bewindvoerder

Beschermingsbewind verloopt via de kantonrechter. De kantonrechter hoort graag van u waarom het bewind nodig is en wie u voorstelt om uw bewindvoerder te worden. Het Bewindsloket treedt op als bewindvoerder en ondersteunt u bij deze aanvraag bij de rechtbank. Op deze manier krijgt u vanaf het eerste contact met het Bewindsloket ondersteuning geboden. U hoeft het dan niet meer alleen te doen. Dat geeft u meteen al een stuk rust.

Schulden

Beschermingsbewind is er ook voor u wanneer u schulden heeft. Als u schulden heeft, heeft u er baat bij dat iemand het contact met de schuldeisers en deurwaarders onderhoudt. Én ervoor waakt dat er voldoende budget beschikbaar is voor uw dagelijkse boodschappen. Het Bewindsloket verzorgt dat voor u. U wordt hierdoor ontzorgd en kunt u focussen op belangrijke zaken in het leven. Wanneer uw schulden zo hoog zijn dat schuldhulpverlening nodig is, dan ondersteunt het Bewindsloket u bij de aanvraag.

Contact

Het Bewindsloket biedt beschermingsbewind vanuit persoonlijke visie. Neem nu geheel vrijblijvend contact op voor verdere informatie.